If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аиде ега и аз да задам моят можеби тъп въпрос кажете ми освен разликата в калниците и в маската между фаровете-каква друга разлика има в куетата на 155-ците преди и след 1995 година
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
След 95-та,се монтира ''бърза рейка'',която прави управлението по-директно,но е по-малко маневрена колата,също мисля че се увеличава предната следа,калниците стават раздути,решетката се променя на вдлъбната още през 93-94,таблото е малко по-различно,в зависимост от модификацията,дори 1.7 е с климатроник вече,предлага се и нов салон,тъмно сив плат,нови 15 и 16 цолови джанти,като 16-ките са само за спортния пакет.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
След 95-та,се монтира ''бърза рейка'',която прави управлението по-директно,но е по-малко НЕ маневрена колата,също мисля че се увеличава предната следа,калниците стават раздути,решетката се променя на вдлъбната още през 93-94,таблото е малко по-различно,в зависимост от модификацията,дори 1.7 е с климатроник вече,предлага се и нов салон,тъмно сив плат,нови 15 и 16 цолови джанти,като 16-ките са само за спортния пакет.
само за рейката не е вярно - "бързата" рейка е само на 2.0 16в и 2.5в6 моторите. Там и спирачките са 284мм предните. Имат разлики в таблата с уредите и доста повече контролни лампички .
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
само за рейката не е вярно - "бързата" рейка е само на 2.0 16в и 2.5в6 моторите. Там и спирачките са 284мм предните. Имат разлики в таблата с уредите и доста повече контролни лампички .
Това за рейката сигурно ли е защото мойта 1,8 16v. според мене завиваше с по малко въртене да кажем от 2,0 8v. Но може и да се бъркам.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
има и дребни на пръв поглед невидими разлики.аз реших да си сменя капачето на резервоара,на калника което е,това което бях взел от една Шуменска "донорка" се оказа с доста съществени разлики в ъглите.сега имам един капак за подаряване,за мойта не става.
Интериора е по-качествен(това вкл. всичко ама всичко...)... Повече нитчета болтове и т.н...Колата е по тиха и има много по-малко паразитни шумове... Като седне човек в моята 92г. и после в суперка 97г. си мисли че сяда в друг модел поне аз бях така Плюс това по-новите са и по тежки заради оборудването и допълнителното подсилване на купето...Отвън са ясни разликите...
Аааа и спирачките са едни мекииии и ковящи с тия 284мм...за разлика от старите където натискането на педала е все едно натискаш с крак дебела германка на българсокото черноморие за да ти се махне от кърпата--> ефект никакъв...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Oще в първия пост са споменати калниците... А темата ми заприличва все повече на ония двойни картинки от типа "открийте десетте разлики"
Остава сега наистина някой да сложи две снимки, и със стрелкички да посочите разликите
Comment